Author Message

<  General discutions  ~  Bine v-am regasit!!!

PostPosted: Sat Feb 27, 2010 7:57 pm
Salutare tuturor,

Multi probabil nu ma cunoasteti dar sper ca am cui sa ii zic "bine v-am regasit" dupa o pauza cam mare de 3 ani de Eve. Stiu ca din garda veche mai e Teroarea, Anihilus si Syox dar poate mai e careva pe care sa il cunosc ( voi vedea maine cand o sa pot sa intru in corp).

Pentru cei care au intrat in corp dupa ce eu m-am lasat de Eve pot sa va zic doar ca am fost cu corp aceasta aproape de inceputurile ei tumultoase vreme de 3 ani ( TheJackalKiller a fost primul meu char si cel cu care am facut PVP).

Anul trecut mi-am vandut cam toate caracterele in ideea ca nu ma voi mai apuca de Eve vreodata, dar intre timp m-am intalnit cu cativa prieteni care mi-au facut pofta de Eve iar acum am innebunit din nou de dragul Eve ( si nevastamea la fel ).

Pentru inceput voi juca cu 3 charuri ( 2 imprumutate de la cel mai bun prieten al meu cu care m-am cunoscut in Eve acum 6 ani ) : Stulmar Eskanti (61mil sp), Mean MF (41mil SP) si Tills Meena ( care atm are 2,5mil sp fiind la vremea lui doar un alt de carat ). Intre timp sper sa strang ISK sa imi cumpar si eu 2-3 charuri calumea. Oricum trainez acum ceva charuri de la 0 in caz ca nu o sa cumpar o sa am cu ce sa joc cand prietenul meu va vrea charurile inapoi ( ca idee am cca 6 luni timp sa joc pe el dar poate intre timp va vrea si el sa se apuce de joaca si i le voi ceda imediat )

Sper sa aduc un plus de firepower si logistica la operatiunile corp si in acelas timp sper sa am si timp de farmat ca e tare greu sa o iei aproape de la 0 :D

Salutare tuturor abia astept sa treaca 24h sa pot intra in corp :P

Offline Profile Send private message
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 6:18 pm
Sper sa nu fie o zvacnire de moment, ca ai mai avut vreo 3 tentative. Si apropo, drepturile de director s-au dus acum 5 ani, incepi cu munca de jos :)

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 12:15 am
User avatarDirectorJoined: Sat Aug 09, 2008 8:36 amPosts: 362
asta se stie .... te asteapta un mop si o matura in dreapta imediat ce intri in statie :))

All times are UTC
Page 1 of 1
3 posts
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Post new topic  Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum