Salutare tuturor,
Multi probabil nu ma cunoasteti dar sper ca am cui sa ii zic "bine v-am regasit" dupa o pauza cam mare de 3 ani de Eve. Stiu ca din garda veche mai e Teroarea, Anihilus si Syox dar poate mai e careva pe care sa il cunosc ( voi vedea maine cand o sa pot sa intru in corp).
Pentru cei care au intrat in corp dupa ce eu m-am lasat de Eve pot sa va zic doar ca am fost cu corp aceasta aproape de inceputurile ei tumultoase vreme de 3 ani ( TheJackalKiller a fost primul meu char si cel cu care am facut PVP).
Anul trecut mi-am vandut cam toate caracterele in ideea ca nu ma voi mai apuca de Eve vreodata, dar intre timp m-am intalnit cu cativa prieteni care mi-au facut pofta de Eve iar acum am innebunit din nou de dragul Eve ( si nevastamea la fel ).
Pentru inceput voi juca cu 3 charuri ( 2 imprumutate de la cel mai bun prieten al meu cu care m-am cunoscut in Eve acum 6 ani ) : Stulmar Eskanti (61mil sp), Mean MF (41mil SP) si Tills Meena ( care atm are 2,5mil sp fiind la vremea lui doar un alt de carat ). Intre timp sper sa strang ISK sa imi cumpar si eu 2-3 charuri calumea. Oricum trainez acum ceva charuri de la 0 in caz ca nu o sa cumpar o sa am cu ce sa joc cand prietenul meu va vrea charurile inapoi ( ca idee am cca 6 luni timp sa joc pe el dar poate intre timp va vrea si el sa se apuce de joaca si i le voi ceda imediat )
Sper sa aduc un plus de firepower si logistica la operatiunile corp si in acelas timp sper sa am si timp de farmat ca e tare greu sa o iei aproape de la 0

Salutare tuturor abia astept sa treaca 24h sa pot intra in corp